Vi har tidligere spekuleret over, om de to rygtede Apple-produkter - en 12 tommer iPad Pro med OSX og en 12 tomer MacBook Air med trykfølsom skærm - i virkeligheden har et og samme produkt. Ifølge The Wall Street Journal er det dog ikke tilfældet. Deres kilder oplyser, at Apple arbejder på to helt forskellige produkter-linjer.

Der er dog visse ligheder mellem dem, selvom den ene altså er en iPad og den anden en MacBook. MacBook'en vil kun få en port og iPad-lignende farver. Derudover har der været enkelte rygter om en trykfølsom skærm. Omvendt har der været rygter om at iPaden ville kunne køre OS X.

Hvad der er hoved og hale i får vi måske kastet lidt lys over, når Apple på mandag afholder presseevent. Det skal nok primært handle om Apple Watch, men det er bestemt også muligt at Apple kommer ind på andre produktkategorier.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.