Apple har frigivet den endelige udgave af watchOS 4.1. Det sker en måneds tid efter den officielle frigivelse af watchOS 4, der bød på flere nyheder blandt andet en del nye træningsfunktioner.

Den store nyhed i watchOS 4.1 er understøttelse af direkte musikstreaming via Apple Music eller ens iCloud Musikbibliotek uden om iPhonen. Denne funktion kræver selvfølgelig netadgang, så forvente ikke at du kan bruge den på løbeturen med mindre du er godt dækket ind med kendte netværk. En anden musiknyhed er en ny radio-app der giver adgang til Beats 1 og Apples andre radiostationer som Apple tilbyder gennem Apple Music via LTE.

watchOS 4.1 giver også understøttelse af Apples nye GymKit-funktionalitet. Med GymKit kan Apple Watch forbinde direkte til fitnessmaskiner så ens træningssessioner bliver endnu mere præcise. Dette kræver at maskinerne understøtter funktionen også.

Sidst men ikke mindst er der kommet en mulighed for at slå Wi-Fi fra på LTE-urene, hvis man foretrækker at bruge urets LTE-adgang i stedet.

watchOS 4.1 kan installeres via Watch-appen på iPhonen. Sørg for at uret er opladt til mindst 50%, sidder i opladeren og har adgang til Wi-Fi.