Apple har bedt samlepartneren Foxconn om at begynde afsendelsen af den næste generation iPhone i starten af september, skriver The Wall Street Journal. Det gælder både iPhone 5S og iPhone 5C.

Apples får normalt nye iPhones fløjet fra Kina til forskellige hubs (knudepunkter) USA, hvorfra de bliver fordelt til Apples butikker. I praksis går der ikke mere end 2-3 dage fra iPhonen forlader fabrikken, til den kan blive langet over disken i USA. Selvfølgelig skal der opbygges et lager til lanceringsdagen, men er Wall Street Journals oplysninger korrekte, må vi forvente, at iPhone 5S og iPhone 5C ryger til salg i USA umiddelbart efter præsentationen, som forventes at ske på et event tirsdag den 10. september.

Hvor hurtigt den kommer til Danmark, har svinget lidt fra år til år. Generelt er Apple dog blevet bedre til at sørge for lanceringen uden for USA og de andre helt store markeder, sker hurtigt. Sidste år kom den nye iPhone således til salg i Danmark kun en uge efter lanceringe i USA.

Med lidt held kan vi derfor købe en ny iPhone allerede fra fredag den 20. september. Kun Apple kender tidsplanen, så det er dog tilrådeligt at slå lidt koldt vand i blodet.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.