Den store amerikanske avis Wall Street Journal (WSJ), der plejer at vide god besked om Apples planer, skriver, at Apple har bestilt iPhone-skærme, der måler minimum 4 tommer. Alle de hidtige iPhones har haft en skærmstørrelse på 3,5 tommer, så oplysninger betyder med andre ord, at den kommende iPhone vil få en større skærm.

Kilden til oplysningen siger envidere, at planen er, at produktionen af skærmene starter i næste måned og involverer LG, Sharp og Japan Display (der er en skærm-sammenslutning af Sony, Hitachi, and Toshiba).

WSJ har ikke oplysninger om, hvilken aspektration skærmen har, bare at den er minimum 4 tommer. Vi ved altså ikke om Apple gør den større på begge leder eller kun i højden, som flere har spekuleret i, kunne være en mulighed.

Reuters bakker op om WSJ oplysninger, men noterer at skærmen bliver præcis 4 tommer og ikke "minimum 4 tommer" som WSJ skriver.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.