Apple arbejder på en billig iPhonen, der vil blive lanceret senere på året, skriver Wall Street Journal. Ifølge avisens oplysninger vil den minde om den "rigtige" iPhone, men ydersiden vil være i billigere materialer. Det kunne være ved at erstatte det nuværende metal med noget billigere polycarbonat (plastik). Den billige iPhone skulle være rettet mod udviklingsmarkederne i eksempelvis Indien.

Det er et rygte, vi har hørt før. Wall Street Journal kom selv med et lignende rygte for et par år siden, uden at der dog skete noget den gang. Bortset fra at Apple sammen med den nye iPhone blev ved med at sælge sidste års model til nedsat pris. Den strategi har vist sig at bære frugt, så hvorfor Apple skulle udvikle en ny billig iPhonen, og ikke bare fortsætte med den nuværende strategi, står hen i det uvisse. At Apple selvfølgelig hele tiden kigger på muligheder for at ændre nogle små ting, så prisen kan komme længere ned, siger sig selv.

Her på siden tror vi ikke på, at Apple vil lancere to nye iPhones, en billig og en dyr, om året. Den billige vil ganske enkelt ikke kunne blive billig nok med mindre, der er tale om sidste års model. At sælge to identiske iPhones, hvor kun småting som kabinettet er ændret, giver ikke en prisforskel på mere end nogle få dollars.

Måske handler det i virkeligheden om, at Apple vil genoplive iPhone 3GS, der jo har plastikbagside, og sælge den for en slik i udviklingslandende?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.