Volkswagen har præsenteret en ny udgave af deres Beetle kaldet iBeetle. Det lille "i" er ikke tilfældigt, for bilen skal spille sammen med Apples iPhone, og kommer med iPhone-dock og en speciel app, der forbinder sig til bilens system.

Det giver blandt andet mulighed for at iPHonen bliver en forlængelse af instrumentbrættet. Her vil man kunne se et accelerationsmeter, diverse temperaturer fra motoren etc. Man vil også kunne afspille musik fra Spotify eller iTunes gennem bilens system. Mere interessant er trainer-funktionen, hvor man kan sammenligne køretid, afstand og benzinforbrug for forskellige ruter mellem de samme to destinationer, for på den måde at finde ud af, hvilken vej der er smartest at køre. Derudover der (selvfølgelig) mulighed for at blive koblet på sociale tjenester som Facebook etc.

Med andre ord ikke de helt vilde ting, og vel nærmest i kategorien gimmick, men VW får da skabt lidt opmærksomhed. VW er i øvrigt ikke de første eller eneste, der flirter med iPhonen. Tidligere har eksempelvis Mercedes lanceret en service, hvor man kan bruge iPhonen til at låse sin bil op med. Er pengene lidt mindre, kan man nøjes med en bil, der kan fjernstyres med iPhonen.

iBeetle kan forudbestilles fra oktober, ogleveres i starten af 2014.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.