VMware har annonceret Fusion 12, som er en stor opdatering til deres virtualiseringssoftware, der gør det muligt at køre en række forskellige styresystemer på macOS via virtuelle maskiner. Det vil sige, at du kan køre forskellige styresystem på samme tid i vinduer uden at skulle reboote din Mac.

Fusion 12 byder på en række nye ting og forbedringer som understøttelse af eGPU, DirectX 11 og OpenGL 4.1. Der er også forbedret sikkerhed og andre ting. Det mest interessante er prisen, da Fusion nu fås gratis til personligt brug. Professionelle bruge skal slippe $149 eller $89, hvis de opgraderer fra Fusion 10 eller 11. Til gengæld får man så lidt flere muligheder. Har du købt Fusion 11.5 efter den 15. juni, får du opdateringen gratis.

Fusion 12 understøtter macOS Catalina og det kommende Big Sur (kun Intel-udgaven). Der er ikke sat dato på frigivelsen af Fusion 12, men VMware oplyser at det sker inden udgangen af oktober.

Læs mere hos VMWare.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.