En mindre gruppe ejere af 128GB-udgaver af iPhone 6 og iPhone 6 Plus rapporterer om problemer i form af nedbrud og genstarter, der kører i ring. Det er typisk folk der har fyldt telefonen godt op med apps, der oplever problemet.

Ifølge flere kilder kan problemet, da det kun berører 128Gb-modellerne, være relateret til flash-controlleren. Den er nemlig af en anden type end i de iPhones, der har mindre lagerplads. Controleren er af samme type som der sidder i flere af Samsungs SSD-drev, der har været udsat for kritik på grund af dårlig ydelse.

Det skal dog understreges, at det bare et et kvalificeret gæt fra kilder i industrien. Med millioner solgte iPhones, vil det rent statistisk altid være nogle der lider af diverse fejl. Det behøver med andre ord ikke at være en generel fejl. Det kan sagtens være, at der bare er nogle få der har været uheldige at få en fejlbehæftet iPhone. I hvert fald er der mange brugere med en 128GB-iPhone, der ikke oplever problemet. En anden mulighed er, at det er et software-relateret problem.

Har du en 128GB-iPhone? Har du oplevet problemer med at iPhonen crasher eller ikke ken genstarte?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.