Medicotech-virksomheden Ambu han anskaffet nye mobiltelefoner til medarbejderne. De gamle fra Nokia, trængte simpelthen til at blive udskiftet. Valget er faldet på iPhonen, skriver V2. Det har fået de ansatte op ad stolene. Aldrig tidligere har de været så ivrige efter at få udskiftet deres firmatelefon som nu, og de er meget begejstrede. Det er dog ikke kun blandt medarbejderne, at iPhonen er faldet i god jord. IT-afdelingen elsker den også.

På grund af Apples stramme styring er der helt styr på sikkerheden sammenlignet med andre telefoner, hvilket er den direkte årsag til at valget faldt på netop iPhonen. Android var med inde i overvejelserne, men den blev vejet og fundet for let. Platformen blev vurderet som usikker, udtaler systemingeniør Gert Mortensen til V2. Ved i stedet at vælge iPhones vurderer han, at der er vundet meget på sikkerheden. Personligt synes han, at Android er mere spændende, men er ikke i tvivl om, at iPhonen var det rigtige valg for Ambu.

Hvis de havde valgt Android, ville halvdelen alligevel have spurgt efter iPhonen, mener han. Nu er der til gengæld ikke en eneste, der spørger efter Android. Alle er ganske enkelt tilfredse.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.