I sidste måned kunne modtagerne af ON X's nyhedsbrev glæde sig over en god rabatkode til trådløs opladning. I det netop udsendte nyhedsbrev udlodder jeg en sprit ny powerbank, der har en kapacitet på hele 20.000 mAh. Det burde være rigeligt til at lade en MacBooks interne batteri op 2-3 gange og altså give 2-3 gange ekstra batteritid.

Jeg skal bare lige teste den først, så jeg kan få skrevet en anmeldelse. Den har en værdi af 1.199 kr. Om den er pengene værd ved jeg ikke - det er netop derfor jeg vil teste den.

Når jeg har testet den, kan den blive din. Det eneste du skal gøre er at at skynde dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vinderen findes nemlig blandt abonnenterne på dette. Det sker en gang midt i marts. Er du allerede på listen, behøver du ikke gøre noget som helst, men bare læne dig tilbage og håbe på at lykkens gudinde vælger lige netop dig.

Tilmelding kan ske her:

Gå ikke glip af de seneste nyheder, tips og tricks.

Nyhedsbrevet kommer som sagt omtrent en gang om måneden, og vil hver gang byde på godbidder du ikke finder andre steder. Det kan være gode tilbud, en konkurrence eller bare nogle hemmelige tips, der gør din hverdag lettere.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.