Antallet af iPhones i den amerikanske befolkning har for første gang passeret 100 millioner enheder. Det svarer i runde tal til, at hver tredje amerikaner - fra nyfødt til olding - har en iPhone. Det viser data fra Consumer Intelligence Research Partners.

Tallene viser også, at folk har taget Apples store iPhones til sig. Næsten to tredjedele af de 100 millioner telefoner er iPhone 6 eller iPhone 6s - eller de tilsvarende plusmodeller. Undersøgelsen er lavet umiddelbart efter lanceringen af iPhone 6s, hvorfor tallene endda nok har rykket sig yderlige i tiden der er gået siden. Af den resterende tredjedel er stort set alle iPhone 5/5c/5s. Enheder af endnu ældre dato udgør kun 2-3% af samtlige iPhones. Vil du være speciel, skal du med andre ord ikke købe den nye iPhone (som alle andre), men beholde din gamle iPhone. Jo ældre den er, desto mere unik er du.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.