Apple har netop frigivet endnu en betaudgave af iOS 5.1. Som sædvanlig når Apple lancerer ny software til iPhonen, er det genstand for meget opmærksomhed fra folk, der forsøger at finde hints til kommende iPhones og iPads. Apple har det nemlig med at inkludere referencer til kommende produkter eller prototyper de er i gang med at teste. Denne gang tager Apple dog tykt gas på den praksis.

iOs 5.1 beta 2 har Apple nemlig valg at inkludere placeholdere til de første 20 nye enheder. Der sker via den sædvanlige versionsnummerering ala iPhone3,1 og så videre. Man skal nok ikke forvente at Apple får så travlt næste år, at de vil lancere 10 nye iPhones. I stedet forsøger de at sløre deres planer ved simpelthen at inkludere referencer til et hav af forskellige enheder såsom iPad11,1 og AppleTV6,1. Derved er det blevet lidt sværere for hobbyspionerne, at afkode Apples planer. Heldigvis findes dog andre steder i iOS, hvor man kan finde referencer, så vi kan nok også fremover regne med, at der vil dukke afsløringer op.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.