Der har i længere tid været rygter om, at den kommende iPhone 7 vil blive uden jack-stik til høretelefontilslutning. I stedet skal Lightning-porten benyttes til dette formål. Rygter som disse er altid svære at vurdere, men mon ikke ovenstående video leverer det endelige bevis? I hvert fald viser de et sæt høretelefoner med Lightning-tilslutning. Om der er tale om Apples egne høretelefoner eller en Kina-kopi vides dog ikke. Men da kopien under alle omstændigheder jo være kopieret efter noget, spiller det heller ingen rolle. Ud over høretelefoner med Lightning-stik, forventes det, at Apple vil tilbyde trådløse Bluetooth-høretelefoner også.

Jeg tror godt vi kan sige, at det vil være en kæmpe overraskelse, hvis iPhone 7 rent faktisk får lov at beholde jack-stikket, når den efter forventningen bliver præsenteret i næste måned.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.