JerryRigEverything har testet den nye iPhone 7 i forhold til dens modstandsdygtighed overfor ridser etc. Resultatet kan ses i videoen ovenfor, omend du skal være opmærksom på, at den ikke er særligt videnskabelig eller relevant i det hele taget. Hvorfor man dog skulle udsætte sin iPhone for den slags, som den bliver i videoen, er nemlig et godt spørgsmål. Det ville være langt mere interessant at se langtidseffekterne af helt almindelig brug, men det genererer selvfølgelig ikke den samme store opmærksomhed som at ødelægge en sprit ny iPhone.

I det store hele er konklusionen i videoen, at så længe man ikke direkte skærer i bagsiden af sin iPhone med en hobbykniv, så kan den klare det meste. Forsiden kan derimod godt holde til samme tur, og kan endda holde til en direkte flamme, der i første omgang får de enkelte pixels til at slukke.

I videoen nævnes, at hverken hjem-knap eller kameraet linse er i safirglas. Dette er ikke korrekt. Apple har bekræftet at begge dele er lavet i safirglas, hvorfor man skal tage fagligheden i videoen med et gran salt, og mere betragte den som underholdning.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.