Med under to måneder til præsentationen af iOS 10 - der formodes at komme på WWDC-konferencen midt i juni - kan vi så småt godt begynde at glæde og til hvad Apple har i posen til os.

På MacStories har de lavet en gennemarbejdet video, der meget kort viser nogle af deres ønsker og ideer. Vi er er nede i småtingsafdelingen og personligt synes jeg ikke at alle deres forslag er lige gode, men det er jo smag og behag. Det er i hvert fald meget fint at se nogle nye ideer til hvad vi kan få i iOS.

Ideerne spænder fra et ønske om at kunne rykke rundt på ikonerne i kontrolcenter, over en ny dark mode til dokumenthåndtering. Specielt det sidste er ret interessant omend lidt dårligt forklaret i videoen.

Du kan se alle ideerne i videoen ovenfor. De præsenteres ultra kort uden yderligere forklaring, så det kræver måske at du ser videoen igennem et par gange. Heldigvis er den ikke så lang.

Har du ideer eller ønsker til iOS, hvad synes du mangler eller kan gøres bedre, så læg meget gerne en kommentar herunder.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.