I en ny video, som kan ses herover, afsløres Apples kommende iPhone 5-hjemmeside. Eller det vil sige, det gør den ikke, for videoen er selvfølgelig konstrueret. Lad os bare nævne tre grunde.

1) Hvis man pauser videoen og spoler helt tilbage til start, kan man i browserens adresselinie i videoen se hvor hjemmesiden, der vises, i virkeligheden er lokaliseret nemlig på "file:///users/peter/desktop/ip­­­honek205/websitek20pictures/­h­o­me.html". Det er altså en lokal side, der ligger på Peters computer.

2) På den iPhone 5 der vises i videoen er der "no service". Det ville Apple aldrig gøre på et officielt billede, og har aldrig gjort det. Man skulle jo nødigt tro, at iPhone 5 led af signalproblemer.

3) Video viser Apples hjemmeside fra Schweiz. På Apples rigtige iPhone 4-side er den viste iPhones ikoner på tysk, i videoen er de på engelsk.

Når det er sagt er det utroligt godt lavet, og ideen med et skjult link er også meget godt fundet på, som forklaring på hvordan de har fået informationerne.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.