Den moderne karrieremand eller -kvinde har ikke meget tilovers for begrebet normtid og det at arbejde mandag til fredag fra 8-16. Det skal være muligt at tage arbejdet med sig hjem og ikke mindst på farten. Derfor er ny mobilteknologi uundværlig for det moderne karrieremenneske.

iPhone 7 Plus bliver businessmodellen

Med sin opdaterede processor og store 5,5” Retina-display, er der vist ingen tvivl om, at iPhone 7 plus bliver den foretrukne mobil for forretningsfolk på farten. Med den store model ved hånden, har du mulighed for at arbejde mere eller mindre som sad du ved en computer, og med det rette ekstraudstyr, er det endnu tættere på.

iPhone 7 plus er ikke en billig telefon, men tid er som bekendt penge, og jo mere overblik du har på telefonen, desto mere tid sparer du. Derudover – hvis din mobil primært er et arbejdsredskab – er det virkelig rart med en stor skærm, så man kan se hvad man laver og få et større overblik.

Så er det så bare et spørgsmål om, hvordan man bruger sin telefon. De fleste computerprogrammer som f.eks. Word, Excel, PowerPoint samt Google Drive programmerne, Outlook osv. er allerede mobilkompatible, hvilket har gjort det en hel del lettere, at være forretningsmand (m/k) i dag, end det var for bare 5 år siden.

Go mobile or go home!

Hvis man skal være helt kold og kynisk, så er der ikke mange veje udenom den mobile arbejdsplads. Det kræver dog som sagt, at ens programmer er strømlinet og tilpasset en mobil enhed, da det ellers er temmelig langhåret at have med at gøre. Men stadig flere og flere programmer og services bliver cloud-basseret og udviklet til mobiler. For eksempel har firmaet webCRM udviklet et nyt CRM-system, der er 100 % cloud-basseret og tilpasset mobilen. Det er en kæmpe fordel, da et velfungerende CRM-system i de fleste virksomheder er uundværligt. Og ved at gøre CRM-systemet mobilt, har de kørende sælgere/konsulenter alle muligheder for at forberede sig bedst muligt forud for vigtige kundemøder.

Men CRM-systemet er kun en lille del af det, at drive et mobilkontor, og det kræver selvsagt mere end et velorganiseret kundekartotek, at blive en succes – men det er et stort, hvis ikke kæmpe, skridt i den rigtige retning.

Webshops får trafik fra mobiler

Alt afhængigt af hvilken type virksomhed, du driver, har du mere eller mindre behov for at være mobil. Men én ting er helt sikkert; hvis du lever af, at sælge varer i en webshop, er det alfa og omega, at din shop er mobilvenlig. Flere og flere forbrugere flytter nemlig deres internetvaner fra computeren til mobilen, og vil – ligesom du selv – gerne ordne mest muligt, mens de er på farten. Det gælder således også diverse indkøb i forskellige internetbasserede butikker.

Der findes apps til stort set alt, og allerede nu er apps til mobile enheder den primære fokus, når der skal udvikles ny software. Så kommer computere og stationære enheder i anden række.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.