Lækkede varenumre på den kommende iPad 3 afslører, at der kommer mindst tre varianter, skriver 9to5mac. Kilden til oplysningerne er den såkaldte "Mr. X", der ved flere lejligheder har vist, at han har adgang til præcise oplysninger om varenumre på kommende Apple produkter.

Denne gang har har oplysninger om en ny Apple TV, samt altså tre forskellige iPads. De har kodenavnende J1, J2 og J2a. De to første har været kendt længe, og har flere gange været nævnt i forbindelse med produktionen af retina-skærme i Asien.

4G-iPad eller iPad mini?

J1 er formodentlig WiFi-modellen, mens J2 og J2a er forskellige udgaver af en iPad med mobilnet. Hvad det præcis dækker over, er derimod ikke til at sige. Måske er J2 tilsvarene den nuværende 3G-iPad, mens J2 er en LTE (4G)-udgave. Man kunne også være fræk og gætte på, at J2a, siden den ikke har været nævnt i forbindelse med retina-produktionen, er en iPad mini med almindelig opløsning.

Tre størrelser

Hver af de tre iPads vil komme i tre forskellige størrelser, men det er selvfølgelig umuligt at sige hvad det dækker over. De nuværende iPads kommer i 16 GB, 32 GB og 64 GB, så det er nok ikke helt urealistisk, at regne med at Apple denne gang leverer 32 GB, 64 GB og 128 GB.

Helt nyt produkt på vej?

Ud over nye iPads og en ny Apple TV, har Mr. X og oplysninger om et helt nyt produkt med kodenavnet B82. Dette er formodentlig en eller anden for for tilbehør, måske en ny fjernbetjening, et nyt kabel etc. Man skal dog også huske på, at der har været mange rygter om, at Apple ville lancere et rigtigt TV. Måske dækker B82 over dette?

Varenumre

MD328LL/A – J1 GOOD B- USA
MD329LL/A – J1 BETTER B-USA
MD330LL/A – J1 BEST-B-USA

MD366LL/A – J2A GOOD A-USA
MD367LL/A – J2A BETTER A-USA
MD368LL/A – J2A BEST A-USA

MD369LL/A – J2A GOOD B-USA
MD370LL/A – J2A BETTER B-USA
MD371LL/A – J2A BEST B-USA

Scroll ned for at se kommentarer