For to uger siden spekulere vi i, at Apple var på vej med en ny Apple TV, og det viser sig nu, at være rigtigt. Apple planlægger at lancere en ny Apple TV i løbet af marts - i hvert fald hvis man skal tro 9to5mac. Kilden til oplysningerne er den såkaldte "Mr. X", der ved flere lejligheder har vist, at han har adgang til præcise oplysninger om varenumre på kommende Apple produkter.

Varenummer: MD199LL/A – J33 BEST -USA

Der er ikke knyttet nogle navne til varenumrene, kun interne Apple-kodenavne. Alligevel er det dog relativt nemt, at finde ud af, hvad kodenavnene dækker over, da de er fundet flere gange i iOS-koden. Hvis et kodenavn som J33 for eksempel optræder steder i koden, der har med Apple TV at gøre, er det rimeligt at antage, at J33 er kodenavnet for en ny Apple TV.

Da Mr. X har oplysninger om varenummeret "MD199LL/A – J33 BEST -USA" betyder det altså, at der er en ny Apple TV på vej. Den vil formodentlig blive lanceret sammen med nye iPads på Apples presseevent på næste onsdag.

Hurtigere processor - 1.080p

Den nye Apple TV har ifølge rygterne en hurtige processor, formodentlig en variant af Apple A5-chippen, der sidder i de nuværende iPhones og iPads. Den vil kunne afspille video i en opløsning på 1.080p. Det vil formodentlig også betyde, at Apple lancerer film i iTunes Store med samme opløsning.

J33 er dog ikke det eneste produkt Mr. X har varenummer på. Han har også ni varenumre på en række produkter, der forventes at være nye iPads. Mere interessant er det dog, at der også nævnes et helt nyt produkt med kodenavnet B82. Dette er formodentlig en eller anden for for tilbehør, måske en ny fjernbetjening, et nyt kabel etc. Man skal dog også huske på, at der har været mange rygter om, at Apple ville lancere et rigtigt TV. Måske dækker B82 over dette?

Scroll ned for at se kommentarer