Apple har planer om at lancere en ny farve af iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Eller måske er det i virkeligheden en gammel farve, da vi har set en tilsvarende for nogle år siden? Under alle omstændigheder skulle det være en hvid pendant til den såkaldte "jet black", der er en blank sort farve. Om den hvide blanke, så kommer til at hedde "jet white" eller et helt tredje navn, er ikke til at sige. Det er japanske Macotakara, der har fået fat i oplysningerne.

Er oplysningerne korrekte, er det altså en form for tilbagevending til den gang iPhonen kunne fås i sort eller hvid, det vil sige inden Apple indførte de forskellige matte metalliske farver. Hvordan den nye farve måske kommer til at tage sig ud, kan ses på konceptbilledet øverst.

Der er ingen forlydende om hvornår den hvide iPhonen rammer butikkerne, men mon ikke det vil være en god ide, hvis det sker inden julesalget for alvor går i gang? Det er uklart om Apple oprindeligt havde planlagt lanceringen sammen med de andre farver, men er blevet tvunget til at forsinke den hvide, noget vi i øvrigt også så for nogle år siden, da Apple for første gang lancerede en hvid iPhone. Den blev også forsinket i forhold til de andre farver.

Oplysningerne skal selvfølgelig tages med et gran salt, omend Macotakara tidligere har bragt pålidelige oplysninger om nye Apple-produkter.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.