iPhonen er i gang med at gøre Android til en ren statist i USA, viser ny undersøgelse fra Piper Jaffray om de amerikanske teenageres. 61% af alle amerikanske teenagere har nemlig nu en iPhone. I efteråret var det 55% og for et år siden 48%. 67% af teenagerne oplyser desuden, at de vil købe en iPhone næste gang. iPhonens markedsandel vokser altså kraftigt i det vigtige marked af amerikanske teenagere. iPhonens dominans er faktisk så stor, at rapporten slet ikke ulejliger sig med at gå i detaljer med alternativerne. En typisk amerikansk teenager har en iPhone, og så er den ikke længere.

Tallene står i stærk kontrast til Samsungs reklamekampagner i USA, hvor de forsøger at udstille iPhonen som noget voksne mennesker bruger, mens de unge og smarte altså vælger Samsung. Intet kunne altså være mere forkert. Færre og færre vælger Android, og flere og flere vælger iPhonen. Det er blandt teenagere at iPhonen står stærkest. I befolkningen som helhed er iPhones markedsandel 41%.

Rapporten indeholder en masse andre karakteristika af amerikanske teenagere, og er udgivet for at give aktieinvestorer et billede af hvilke trends der gør sig gældende i samfundet. Teenagere er specielt interessante fordi de viser i hvilken retning samfundet går.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.