Mere end halvdelen af de 23 største amerikanske hospitaler har allerede lanceret initiativer baseret på Apples HealthKit-software, eller har planer om at gøre det i den nærmeste fremtid. Det skriver Reuters.

Initiativerne gør lægerne i stand til at holde øje med data fra patienter med kroniske sygdomme, og komme med advarsler, hvis det er de mindste tegn på problemer. Derved vil mange ting kunne klares forebyggende i opløbet frem for når først det er gået galt.

Apple har samlet et hold af eksperter, der virker som bindeled mellem Apple og partnerne på hospitalerne. Formålet er at introducere tjenesterne på flere hospitaler samt tage hånd om datasikkerhed etc.

Den helt store fordel for hospitalerne er, at de ikke vil kunne udvikle teknologi der kan kommunikere med alle mulige sundheds-produkter. Her tilbyder Apple en nem og enkel tilgang via en standardiseret grænseflade, som hardware-producenter selv kan tilslutte sig.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.