iPhone X tegner til at blive en gigantisk succes for Apple. I en ny undersøgelse, lavet af RBC Capital Markets blandt folk der planlægger at købe en ny iPhone i år, svarer 28% at de vil købe iPhone X. 20% svarer iPhone 8 og 17% iPhone 8 Plus. Resten vil købe en ældre (og billigere) model - hovedparten iPhone 7 eller 7 Plus. Blandt dem der vil købe iPhone X er det modellen med 256GB der er den foretrukne. Der er ikke spurgt ind til hvilken farve folk er mest interesseret i.

At folk ønsker en ny iPhone er ikke så underligt. Det er mere interessant at man også har bedt folk angive hvad det mest attraktive funktion ved iPhone X er. Her angiver 46% den trådløse opladning som det mest attraktive. 24% angiver ansigtgenkendelsen og kun 14% designet. Det er måske en smule overraskende. Specielt fordi trådløs opladning også kan fås med iPhone 8.

iPhone X kan forudbestilles fra fredag den 27. oktober og kommer til salg i butikkerne fredag den 3. november.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.