Tro det eller lad være, men Apples designere har lavet en ansigtsmaske kaldet "Apple Mask" til internt brug af Apples ansatte i butikker etc. Masken kan ikke købes, men er udelukkende en som Apple giver til deres ansatte. Alligevel bærer den præg af den samme gennemarbejdethed i udførelse og indpakning, som alle Apples andre produkter.

Det er lykkedes "Unbox Therapy" at få fingere i en æske med Apple-masker og det er der kommet en ganske fin video ud af, som kan ses øverst.

Hver æske indeholder fem individuelt forseglede ansigtmasker, der hver især kan bruges fem gange i op til 8 timer, hver gang. Det vil sige, at med en arbejdsuge op 40 timer er én maske nok. Den skal vaskes mellem hvert brug.

Kvaliteten beskrives som høj og masken (der i øvrigt kommer i flere størrelser) slutter tættere end en standardmaske. Den skulle også være (lidt) bedre i forhold til at man ikke får dug på brillerne.

I modsætning til hvad der oplyses videoen, så er det foldbare design ikke nyt eller noget Apple har fundet på. 3M og andre producenter har solgt dem i årtier. Men som det er klassisk Apple, så låner de fra højre og venstre og laver det rigtigt. Ikke nyt, men rigtigt.

Scroll ned for at se kommentarer