Kender du det med, at du skal have skærmbeskyttelse på din nye iPhone, men at resultatet ikke bliver specielt overbevisende med små luftlommer under beskyttelsen? Det problem mener Belkin at have løst med et nyt instrument kaldet ScreenCare+. Det er beregnet til netop at putte skærmbeskyttelse på iPhones med. Instrumentet sørger for at skærmbeskyttelsen bliver sat ultra præcist på hver gang.

Belkins løsning er så overbevisende, at den nu er blevet udrullet i alle Apples omkring 500 fysiske butikker verden over. Her kan de ansatte derfor hjælpe folk med at få sat skærmbeskyttelse på deres nye iPhone. Via maskinen bliver skærmbeskyttelsen sat på mens kunden ser på, og er han ikke tilfreds bliver der sat en ny på uden beregning.

Det er ikke verdens sværeste procedure at påsætte skærmbeskyttelse på en iPhone, men det er klart at der altid er en risiko for at den kommer til at sidde skævt eller at der kommer støv eller andet ind under den. Dette skulle blive væsentligt mindre sandsynligt via Belkins instrument.

Instrumentet er eksklusivt udviklet til Apples butikker.

Den nye service skulle være tilgængelig i alle Apple Stores med det samme.

Du kan også købe skærmbeskyttelsen online, men skal så selv sætte den på. Prisen er 229 kr til iPhone 7/8 og iPhone 7/8 Plus (link til Apple Store).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.