På Den Blå Avis' hjemmeside er der lige nu et tilbud der slår alt: Man kan købe den "flotte sorte æske" til en iPhone 3G. Æsken er formodentlig tom, sider der ikke er specificeret en indholdsliste, men ser ifølge sælger ud som ny.

Medmindre man er dedikeret kassesamler, virker det ærlig talt lidt for overgearet at sælge brugt emballage - iPhone-nørd eller ej. Selv havefliser bortgives i Den Blå Avis, men altså ikke tomme iPhone-æsker. Men er man typen, der bare ikke kan få nok, så har jeg op til flere forskellige typer af tom emballage liggende - jeg er helt sikker på, at der nok skal være noget for lige præcis dig, kære læser.

Læg gerne en kommentar, hvis du har kendskab til andre mere eller mindre underlige ting, der forsøges solgt i for eksempel Den Blå Avis. Så har vi da lidt at gå op i, indtil iPhone 3GS dukker op.

Du kan se annoncen her: DBA

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.