I oktober, blev Apple idømt en bod på svimlende $625 millioner for overtrædelse af et patent ejet af Mirror Worlds. Mirror Worlds var oprindeligt et forskningsbaseret selskab, men er nu alene et selskab der ejer forkellige patenter, som de håber at kunne tjene penge på.

Afgørelsen om betaling af $625,5 milioner er den fjerde største i amerikanske patentretssager nogen sinde. Apple ankede dog dommen med henvisning til, at patentet ved flere lejligheder, var blevet handlet til mellem 200.000 of $5 millioner – og at “det ikke er mere værd”.

Nu har Apple så fået medhold i sin anke. Både hvad angår bodens størrelse, som dommeren nu kalder "for høj", men også i at Apple slet ikke overtræder Mirror Worlds patent.

Denne er en af flere sager, der for nylig er gået Apples vej. Seneste er Nokias sag mod Apple blevet afvist, omend Nokia dog har anket.

Kilde: Bloomberg

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.