De bud vi hidtil har set på hvordan et smartur fra Apple kunne gå hen og se ud, har været med trykfølsomme skærme. Det samme taler rygterne om. Designere Tolga Tuncer har et andet bud. I hans vision er skærmen ikke trykfølsom. Det gør den tyndere og selvsagt mindre fedtet. Man betjener i stedet uret vi et lille touchpar under skærmen samt to fysiske knapper til volumen-kontrol. Over skærmen sidder der en solcelle.

Uret, der måler 3,3 cm i bredden, er lavet i metal og glas og kan kommunikere og synkronisere med både iPhone, iPad, iMac og MacBook.

Der er selvfølgelig kun tale om et mockup, og her er alle ideer velkomne. Vi forventer dog at en enhed fra Apple vil være langt mindre ur-agtigt og langt mere noget helt andet. Hovedfunktionaliteten må været noget andet end et ur, om der næppe er det helt store salg i. Pointen om at en trykfølsom skærm vil være ret tyk er dog godt spottet. Hvordan vil Apple løse den?

Se flere billeder på www.yankodesign.com

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.