Ifølge de seneste rygter vil den kommende iPhone 6 få frontglas der er afrundet i kanten. Glasset, men ikke skærmen, bliver altså kurvet i siderne. Samtidig vil hele bagsiden blive i aluminium i modsætning til nu, hvor der er to glaspartier, hvis formål er at give hul til antennen.

Det er ikke første gang der er rygter om en "kurvet iPhone". Denne gang er de bare meget mere konkrete i forhold til at det ikke er selve telefonen der er kurvet, men kun afrundede kanter, hvilket også giver meget mere mening. Det passer perfekt sammen med andre rygter der taler om afrundede kanter. Kombinerer man de to ting, får man naturligvis afrundede glaskanter.

Den franske hjemmeside Nowhereelse.fr har bedt designeren Martin Hajek om at lave nogle mockups baseret på de nye oplysninger, så vi alle sammen kan se, hvordan iPhoine 6 kunne komme til at se ud, hvis de nye rygter er sande. Mockuppet er baseret om et tidligere, hvor glasset dog ikke var afrundet.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.