Ovenstående billede viser et mockup af en iPhone med en 4 tommers skærm sammenlignet med den nuværende iPhone 4S.

Et flertal på 57% af iPhoneguides læsere har i en afstemning for nylig sagt, at de forestrækker en iPhone med en 4 tommers skærm, mens 10% foretrækker en endnu større skærm på 4,6 tommer. 31% mener at den nuværende skærmstørrelse er at foretrække.

Rygerne og spekulationerne om den kommende iPhones skærmstørrelse har været modstridende i en grad, der sjældent er set, når det handler om iPhone rygter. Der har sågar været rygter om en mini iPhone. Der er selvfølgelig den mulighed, at Apple lancerer to forskellige iPhones, men ellers står valget med at flyde med strømmen, der kræver større skærme, eller at stå fast på, at man allerede har fundet den ideelle skærmstørrelse, som der derfor ikke skal ændres på.

Som skrevet har vi ved flere tidligere lejligheder spurgt læserne om deres foretrukne skærmstørrelse, og der er ingen tvivl om, at der er en tendens der viser, at flere og flere foretrækker store skærme. På bare et år er andelen, der foretrækker en større skærm, næsten blevet fordoblet.

Ovenfor et et mockup der viser, hvordan det kunne komme til at se ud.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.