På det seneste har der været tiltagende rygter om, at Apple ville lancere en guldfarvet iPhone 5S. Nogle mener, at farven mere skal beskrives som champagne end guld. Det er dog detaljer, faktum er, at rygterne taler om en iPhone i en ny farve ud over de velkendte sorte og hvide.

Efter at have introduceret farver i den første iMac, har Apple i årevis nærmest udelukkende brugt sort, hvid og aluminiumsfarvet i deres produkter. De har flirtet lidt med farvede iPods, men en guldfarvet iPhone, er ikke det, der ligger lige for, hvis man kigger på Apples historie. Begrundelsen skulle være, at guldfarvet er uhygge populær i Asien, og at Apple simpelthen bare reagerer på efterspørgslen.

En anden forklaring er, at Apple bibeholder designet på iPhone 5S. Ved at lancere en guld-iPhone er der også noget til dem, der savner noget visuelt nyt - og gerne vil skille sig ud og signalere, at de har det nyeste nye. Man skal ikke undervurdere signalværdien. Det har Apple tidligere leget lidt med, da de lancerede en sort iBook. Den var i princippet magen til de hvide iBooks, men kostede noget mere og skulle signalere luksus. Måske er ideen den samme med iPhone 5S Gold edition.

Det forventes at Apple præsenterer de nye iPhone på et event den 10. september.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.