Rygterne omkring den kommende iPhone 5 har efterhånden samlet sig om en enhed, der får samme bredde som de nuværende iPhones, men bliver højere, så der bliver plads til en større skærm.

Der har allerede fået visse producenter at etuier og cases til at gå i gang med at producere på livet løs ud fra formodningerne. Det samme så vi sidste år, hvor der ligeledes var så "sikre" tegn på en ny formfaktor, at produktionen af cases gik i gang. Som bekendt var det dog forkert, så man skal ikke tage cases som bevis for noget som helst.

Billedet ovenfor hævdes, at være at den kommende iPhone, men der er tydeligvis blot tale om en fysisk model og ikke den ægte vare. Den giver dog alligevel en meget god ide om, hvordan den vil tage sig ud sammenlignet med den nuværende iPhone.

Oprindelsen til billedet er uvist. MacRumors noterer at de stammer fra en hjemmeside kaldet KitGuru, men der er billederne ikke længere at finde.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.