Kickfolio er en ny HTML5-baseret service, der gør det muligt for udviklere at lade deres iPhone-apps teste i en almindelige webbrowser. Udviklere uploader ganske enkelt en zippet udgave af deres iOS-app til Kickfolio, som returnerer en URL til en privat testside. På denne side kan man se ens app, som kan styres ved hjælp af tasturet og musen.

Ideen er, at udviklere skal kunne få testet sine apps i en større kreds end Apples fremgangsmåde tillader. Hos kan hver udvikler teste sine apps på op til 100 forskellige enheder. De 100 enheder gælder for samtlige apps i et år. Det er altså ikke 100 enheder til en app, og 100 andre ender til en anden app. Udvikler man mange apps, og vil gerne teste dem på forskellige personer, løber man derfor hurtigt ind i problemer.

Det skulle Kickfolio kunne være med til at løse, omend det selvfølgelig ikke er den helt samme oplevelse i forhold til at afvikle en app direkte i iOS.

Læs mere hos Kickfolio.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.