Jeg har her til formiddag haft den udsøgte fornøjelse at have en falsk iPhone mellem hænderne. Til dem der ikke har prøvet det, så kan det kun anbefales. Det gør din egen iPhone 10 gange mere lækker bagefter.

Allerede da jeg tog telefonen ud af kassen, undrede jeg mig; skærmen så anderledes ud og knapperne føltes meget plastikagtige - den føltes også meget let. Det sidste tilskrev jeg dog min egen morgenfriskhed oven på en dag hvor jeg var oppe før kl. 6. Det var først da jeg kiggede i bunden at jeg blev helt sikker: Den havde intet dockstik, kun et mini-USB kunne den prale med. Den gode følelse at produktets lethed mellem hænderne forsvandt som dug for solen. Til gengæld fik jeg et større og større smil på læberne. Den sagde en fantastisk dejlig biib-lyd når man trykkede på home-knappen og grafikken ligende noget der var løgn. På overfladen kunne det måske narre en ukyndig, men jeg har aldrig oplevet noget der var så langt fra at være Apple-agtig som denne telefon. Det eneste positive man kan sige om den, ud over at den havde FM-modtager (som gemte sig bag vejr-ikonet), er at den nu er uden for min synsvidde.

Jeg kune blive ved at berette om alle herlighederne, men for at det ikke kun er mig der skal have glæden lavede jeg en hurtig video, før den røg retur til ejermanden (der nok skal skynde sig at finde en anden gave til konen).

Jeg hører gerne andres historier om falske iPhones i kommentarerne.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.