Der er rygter om, at det irske rockband U2 vil være involveret i iPhone 6-lanceringen i næste uge. Det skriver MacRumors. Rygterne skulle være startet i forbindelse med, at U2 optog en musikvideo i sidste uge i Dublin. Julian Lennon (John Lennons søn) har fortalt et U2-fansite, at han "tror de var ved at optage en Apple-reklame". Ifølge forlydende var sættet omgivet med sorte gardiner, der sørgede for at folk ikke kunne se, hvad der foregik.

Apple og U2 har arbejdet en del sammen i løbet af årene. Blandt andet med en sort specialudgave af iPoden tilbage i 2004 med alle bandets musiknumre præinstalleret. En kilde nævner at iPhone 6 også vil få præinstalleret U2-musik.Derudover har Apple og U2-frontmand Bono samabejdet omkring (Product) RED, der samlet penge ind til nødhjælpsarbejde.

Det er ikke til at sige præcis hvordan U2 er involveret, men ud fra mængden af rygter, er de involveret på en eller anden måde. Vi finder ud af det på tirsdag, når Apple holder presseevent.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.