Apple har frigivet tvOS 10.1 til 4. generation Apple TV. Det er den første store opdatering til iOS 10 siden lanceringen i september. Opdateringen indeholder en ny TV-app, som dog kun vil være tilgængelig i USA til at starte med.

Ideen med TV-appen er at samle alt film- og TV-indhold i en app, så man ikke skal holde styr på flere forskellige apps. Den kan foreslå nyt indhold og vil ifølge Apple totalt ændre den måde vi ser TV på. Appen er også kommet til iOS. Du kan læse mere her: Apple lancerer ny banebrydende TV-app

Den anden store nyhed er en ting som Apple kalder "Single Sign-On". Det er en funktion, så man ikke behøver logge ind flere gange med samme kodeord, hvis en TV-udbyder tilbyder flere forskellige apps. I stedet logger man ind centralt. Single sign-on er i lighed med TV-appen også forbeholdt amerikanerne i første omgang.

Derudover indeholder opdateringen fejlrettelser og forbedringer i ydeevne og stabilitet,

tvOS 10.1 kan installeres på Apple TV 4. generation under Indstillinger > System > Softwareopdatering. Har du automatisk opdatering slået til, sker opdateringen af sig selv, så du ikke behøver gøre noget.