Der har længe været forskellige meldinger om hvorvidt Apple i år vi lancere en billig iPhone 6c sammen med iPhone 6s. Nogle mener den kommer andre at den ikke kommer. Og usikkerheden fortsætter.

Ifølge Fiksu, hvis forretning drejer sig om markedsføring af apps, er sandsynligheden for iPhone 6c lille. I deres datalogs for juli kan de nemlig kun se to nye iPhones, hvilket formodes at være iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Der er ingen tegn på en iPhone 6c. I deres log optræder to iPhones med navnene "iphone 8,1" og "iPhone 8,2". De to nuværende iPhone 6 har navnene "iphone 7,1" og "iPhone 7,2".

På den anden side mener Evan Blass - på Twitter kaldet @evleaks - at iPhone 6c er på vej. Ifølge ham vil Apple lancere iPhone 6c samtidig med iPhone 6s. Evan Blass har ved flere lejligheder lækket billeder af kommende iPhones, og derfor er han værd at lytte til, da han har kontakterne i orden.

Hvad tror du? Og hvad håber du på? Er en lille fiks iPhone 6c overhovedet relevant?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.