Apple har tilføjet en række produkter til den officielle liste over udgåede Apple-produkter. Den famøse liste er en Apple fører over de produkter der ikke har været i produktion i fem år eller mere.

Når et produkt ikke har været produceret i fem år holder Apple op med at yde hardwareservice på produktet. Efter fem år er det slut med kunne bestille reservedele. To undtagelser er Tyrkiet og Californien i USA. Her er grænsen syv år.

De nye enheder på den kedelige liste er:

  • 4. generation Time Capsule
  • 5. generation AirPort Extreme
  • Mac Pro (midt 2010)

Alle tre produkter er altså faldet for grænsen. I alle tilfælde er der dog kommet opdateringer siden så man kan stadig få en Time Capsule eller en AirPort Express, der begge kom i opdaterede udgaver i juni 2013 og stadig sælges. Selv hvis Apple stopper salget i dag går der altså minimum fem år før de kommer på listen over udgåede produkter. Til gengæld skal vi ikke regne med at der kommer yderligere opdateringer til de to AirPort-routere. Apple har nemlig nedlagt sin trådløse router-division sidste år og overført folk til andre projekter.

Mac Pro'en lever til gengæld i bedste velgående. Sådan nogenlunde. Den netop udgåede model blev i 2013 erstattet med en radikalt anderledes udgave med et rundt kabinet. Nogen videre succes er den ikke blevet og Apple har oplyst at de allerede arbejder på en het ny udgave af Mac Pro. Den kommer formodentligt på markedet næste år.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.