At julen nærmer sig, kommer nok ikke bag på ret mange. Eller også gør det netop. "Der er god tid til at købe gaver" er måske bliver erstattet af "Åh nej, når jeg det". Sådan har jeg det selv hvert år. Specielt med nethandel, skal man lige være vågen. For pludselig er det for sent, at få leveret varen. Den fejl har jeg lavet flere gange.

Her er det Apples gode service kommer ind i billedet. I mange tilfælde er der her op til jul inkluderet ekspreslevering i prisen. Det betyder, at varen stort set sendes med det samme. Jeg har i nogle tilfælde prøvet at få en bestilling hos Apple inden der er gået 24 timer. Det er ret god service.

Jeg har fundet tre ting, som der med statsgaranti vil blive sat pris på, uanset hvem der er modtageren af gaven. Bestil hos Apple allerede nu, og så er gaven hjemme.

Bestiller du i dag inden kl. 15 oplyser Apple, at varen bliver leveret i morgen.

Apple TV 4

Med efterårets opdatering har Apple lanceret den bedste Apple TV nogensinde. En kæmpe opdatering, der sagtens kan retfærdiggøre at man udskifter sin gamle Apple TV. Har man slet ikke nogen, er der endnu større grund til at hoppe på vognen.

Den nye Apple TV gør det nemt at se TV, video og billeder i stuen samt at høre musik og bruge de mange apps, som jo er en af nyskabelserne. Ny er også fjernbetjeningen. Apple TV er en gave der bogstaveligt talt vil gøre en forskel hver eneste dag hele året. At se TV er noget af det folk bruger mest tid på, så en Apple TV vil være noget alle vil sætte pris på. Man kan sagtens have flere i huset (et til hvert TV), hvis man rigtigt vil flotte sig.

Kan købes fra 1.399 kr (link)

Apple Watch Sport Edition

apple-watch-nye-farver_1140x642

Apple Watch er årets nyhed hos Apple. Det mener jeg, og læserne er enige. Det er milevidt foran det meste andet man ser på markedet, og det har et design, man kan være bekendt at vise frem. Blandt andet fordi der findes mange forskellige modeller og remme. Vælger man eksempelvis sportsudgaven i guld, får man et design der ligger en del over hvad prisen indikerer.

Lige som tilfældet er med Apple TV, vil et Apple Watch være til gavn hele året. Der findes nok ikke en gave, der blive brugt flere gange om dagen end et Apple Watch. Skal jeg fremhæve en funktioner er det aktivitets-målingen. Den er formidabel skruet sammen, og man "risikerer" i den grad at komme til at røre sig mere, komme i bedre form, og få smidt nogle kilo. På den måde kan gaven vare hele livet - måske endda forlænge det. Kan man ønske sig noget bedre?

Lige nu tilbyder Apple gratis gaveindpakning ved køb af Apple Watch.

Apple Watch Sport kan købes fra 3.099 kr (link).

Apple In-Ear-hovedtelefoner

I ligehed med de to andre gaver, vil denne blive brugt hver dag hele året. Det er Apples egne premium høretelefoner. De giver lyd i professionel kvalitet og har imponerende støjisolering og har praktiske knapper, som du kan bruge til at justere lydstyrken og styre afspilning af musik og video og endda besvare og afslutte opkald på iPhone.

Så er de medfølgende høretlefoner til iPhonen slidt op, eller trænger du bare til en opgradering af lyden, så er Apples In-Ear-hovedtelefoner et godt bud på en gave.

Apple In-Ear-hovedtelefoner med fjernbetjening og mikrofon kan købes for 679 kr (link)