Apples næste iPhone vil få trådløs opladning som en af de nye hovedfunktioner. Det mener analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities, der plejer at være ret præcise i sine forudsigelser (omend han af og til skyder lidt med spredehagl). Integrationen af trådløs opladningsteknologi vil ske i begge ny iPhone-modeller, det vil sige den almindelige størrelse og Plus-størrelsen.

Kuo nævner intet om teknologien, men Apple har tidligere meldt ud, at dagens dominerende teknologi, hvor man skal bruge en bestemt ladeenhed, som telefonen skal ligge på, ikke holder i praksis. I stedet forventes det, at Apple vil præsentere en helt ny trådløs opladningsteknologi, hvor man kan oplade sin iPhone flere meter fra ladeenheden eller eventuelt bare man er i samme rum som opladeren. Det kan du læse mere om her:Dette kunne være Apples nye teknologi til trådløs opladning

Kuo forventer at Apples opdaterede iPhones vil blive en storsælger, der slår iPhone 6's salgsrekord.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.