Hvad de færreste nok ved er, at iPhonens firmware understøtter dual sim. Det vil sige, at man via Apples egen software kan skifte mellem to simkort på iPhonen. Det eneste der kræver er en dual simkort-adapter, der gør at man kan putte to simkort i sin iPhone på samme tid. Typisk fungerer det ved at adapteren ryger ind i iPhonen, og så sidder de to simkort uden på - eventuelt skjult bag ens cover.

Men hensyn til adapteren vil jeg ikke anbefale nogen specielt, men henvise til en Google-søgning på eksempelvis "dual sim iPhone 7". Det virker med alle iPhones, men man skal sørge for at få en adapter der passer til ens iPhone-model. Prisen på adapteren ligger lige omkring 100 kroner.

Når det praktiske er på plads, kan man skifte mellem de to simkort ved at gå ind under Indstillinger > Telefon. Her kan man nu vælge SIM Applications. Det er her man kan skifte mellen SIM1 og SIM2. Selve skiftet tager omkring 20 sekunder.

Den største ulempe ved metoden er, at iPhonen ikke automatisk skifter mellem de to numre, ved indgående opkald. Det vil sige, at man kan kun modtage opkald på et nummer ad gangen. Nemig det nummer man har valgt skal være aktiv i Indstillinger.

Som altid hører jeg gerne fra læsere der har personlige erfaringer med dette.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.