I dag er der blevet lækket en liste med 27 varenumre, og tilhørende (australske) priser på kommende Apple-produkter. 14 af varenumrene kan nemt identificeres som tilbehør eller andre småting som iPods. Det efterlader 13 varenumre, som de fleste antager er forskellige Mac's.

Ud fra de eksisterende priser i Apple Store er 9to5mac kommet med et bud på, hvilke maskiner, der kunne være tale om.

To skiller sig ud - prisen passer ikke

To af varenumrene skiller sig dog markant ud. Det er MC975 og MC976 som 9to5mac mener er nye MacBook Pro's. Priserne passer dog slet ikke med dem, man finder i Apples australske butik. AU$3.199 er således AU$500 højere end den dyreste nuværende MacBook Pro (17 tommer). Det svarer til en merpris på 3.000 kroner. Så meget dyrere bliver den dyreste MacBook Pro næppe. Slet ikke hvis vi antager at Apple dropper 17" modellen, som der har været rygter om. Den dyreste 15"-model koster kun AU$2.500.

Varenumrene skiller sig også ud

Varenummeret adskiller sig også fra alle dea andre computere, som alle heder noget med MD uanset om det så er iMacs, Mac Pro eller MacBook Air. Hvorfor skulle Apple vælge at alle computere på nær MacBook Pro starter med MD?

Sidst men ikke mindst, så virker det underligt, hvis Apple kun skulle komme med to nye 15" MacBook Pro's. Specielt fordi vi tidligere i dag så nogle billeder af specifikationerne på en opdateret 13" MacBook Pro. Hvis Apple opdaterer MacBook Pro så er det snarere fire modeller, der er tale om.

Kunne være to nye fjernsyn

Samlet betyder de tre ting, at MC975 og MC976 næppe er nye MacBook Pro's. Prisen er forkert, varenummeret virker også forkert og to enheder er for lidt. Et andet, og mere vovet bud, kunne være, at de i stedet dækker over to nye fjernsyn fra Apple. Det forholdsvis høje prisleje passer bedre til to fjernsyn, som altså kommer til at koste omkring 17.000-21.000 kroner for de to modeller.

Hvad mener læserne? Er vi helt galt på den, siden alle andre mener, at der er tale om MacBook Pro's?