TV streaming er nærmest en hverdagsting, og mange af vores yngre læsere har måske aldrig siddet foran fjernsynet og zappet sig frem til en kanal, hvor der blev sendt noget interessant. For 90’er-læserne er dette måske lidt tankevækkende, men TV streaming har været på markedet i mange år nu, og vi kan se, at det er en udvikling, som bliver ved med at forbedre sig og ikke mindst udvikle sig. 

Om det er det hårde marked og dets mange konkurrenter, der spiller en rolle i streamingtjenesternes hungren efter optimering og videreudvikling, eller om det blot er den moderne udvikling, er ikke til at vide. Men én ting er sikkert, det er, at udbyderne vil gøre det nemt for forbrugerne, hvor der i mange tilfælde vil være tilbud om bland selv-kanaler og streamingtjenester inkluderet. 

Hav et overblik over dine streamingtjenester

Meningen med TV streaming er, at forbrugerne selv skal kunne vælge og derved opnå en form for frihed. Dét, der er vigtigt, er, at forbrugerne får en oplevelse af, at de selv får lov til at bestemme, hvad de betaler for. 

Det vil sige, at det kan være en god idé at fravælge den traditionelle TV-pakke, da man igennem mange streamingtjenester kan vælge bland selv-kanaler og andre streamingtjenester som eksempelvis HBO til. 

Med en samlet TV streaming app kan du opnå et større overblik over, hvilke tjenester du bruger, når du streamer. I mange tilfælde har vi downloadet en masse forskellige streaming-apps, som bare ligger og fylder på vores iPhone, og hver måned betaler vi et beløb til hvert abonnement. 

Et godt overblik og en streamingtjeneste, der fungerer, er dét forbrugerne efterspørger. Det kan nemlig være svært at finde et overblik over de mange streaming-apps både overbliksmæssigt, for hvad har du egentlig af abonnementer, men også økonomisk, hvilket du med en samlet TV streaming-app hurtigt får skabt. 

Få dine behov dækket igennem én streaming-app

Det er muligt at få dækket dine behov igennem én streaming-app i stedet for at fylde din iPhone med mange forskellige apps. Derudover kan der også være nogle penge at spare, når du igennem nogle udbydere af streamingtjenester får andre populære streamingtjenester inkluderet. 

Når du køber et abonnement til TV streaming i stedet for fjernsynspakker og forskellige streaming-apps, kan du hos mange udbydere både få streamingtjenester som HBO inkluderet, men det er også muligt at vælge bland selv-kanaler. Dette vil være med til at dække behovet for den yngre generation såvel som den ældre. 

Kobl din iPhone sammen med fjernsynet

Om du har AirPlay eller en anden form for opkobling til fjernsynet er i og for sig lige meget. Det vigtigste er bare, at du kan koble TV streaming sammen med fjernsynet, da dette kan give en helt anden oplevelse. Nogle serier eller film skal næsten ses på en stor skærm, specielt hvis I er flere, der vil se noget sammen. 

Dog er det også meget smart, at man kan have flere skærme i brug. Det vil sige, at dit barn sagtens kan sidde og streame fra jeres iPad, mens du streamer fra din iPhone over til fjernsynet.