På All Things D-konferencen, hvor Apples topchef Tim Cook blev interviewet, sagde han, at S'et i iPhone 4S står for Siri. Da Phil Schiller i 2009 præsenterede iPhone 3GS, sagde han at S'et stod for Speed, hastighed.

Cook sagde også, at iPhone-ejerne elsker Siri, og at det er en af de mest populære funktioner ved enheden. Derudover har Apple meget mere i ærmet. "Vi har en masse folk, der arbejder på Siri.", siger Cook. "I vil blive fornøjede over de ting i vil se i de kommende måneder Vi har nogle coole ideer til hvad Siri skal kunne gøre. Der sker en masse på dette område", slutter han af.

Siri er iPhonens personlige stemmestyrede assistent, som man kan spørge om alt mellem himmel og jord, samt bruge til diktering af SMS, kalenderaftaler etc. Siri virker kun på engelsk, samt en god håndfuld andre sprog. Dansk er ikke et af dem.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.