Apples topchef, Tim Cook, er blevet spottet med en blodsukkermåler forbundet til hans Apple Watch i og omkring Apples hovedkvarter i Cupertino. Det skriver CNBC. Det passer fint med en udtalelse han kom med tidligere på året, da han besøgte University of Glasgow.

"Jeg har brugt en glukosemonitor der måler kontinuerligt i et par uger.", sagde han dengang." Jeg tog den af lige før jeg tog på denne tur."

Om det er den samme måler han referer til, som han er blevet spottet med, er dog ikke klart. Men så sent som i går var der et nyt rygte om, at Apple planlægger at lancere smartbands til Apple Watch med indbygget blodsukkermåler. Noget der i den grad vil revolutionere området. I dag kræver det en sensor under huden, hvis man vil måle sit blodsukkerniveau kontinuerligt, noget der ikke skulle være nødvendigt med Apples metode. Lykkedes det Apple at komme på banen med en non-invassive metode til måling af folks blodsukkerniveau vil salget af Apple Watch eksplodere.

Hvornår Apple i givet fald er klar med disse smartbands er uvist. De skulle være ret langt i processen, men da den kræver omfattende godkendelse fra de amerikanske sundhedsmyndigheder, er det ikke noget Apple bare kan lancere. Et forsigtigt bud kunne være sidst på året.