Tim Cook kaster i et interview med Businessweek lidt lys over årsagen til omrokeringen i Apples ledelse. Ifølge Cook handler det om samarbejde. Det er ikke et spørgsmål om at gå fra intet samarbejde til samarbejde. Der er masser af samarbejde hos Apple. Det handler om at løfte det til et højere niveau.

"Vi kigger på hvad vi er gode til. Der er mange ting, men den ene ting vi gør, og som jeg tror ingen andre gør, at at integrere hardware, software og services på en måde så kunden holder op med at differentiere. De er bemærker kun, at oplevelsen er fantastisk.", siger Cook. "Man skal have et 12-tal i samarbejde, for at kunne gøre dette. Og det afspejles i de ændringer, vi har foretaget. Det bringer os til et helt nyt niveau af samarbejde."

Forstall, som røg ud i kulden ved omrokeringen, er derimod blevet set som en polariserende figur hos Apple. Hurtig til at tage æren når det går godt, men lige så afvisende, når der sker fejl. Hovedet blev slået på sømmet, da Forstall nægtede at underskrive et brev, der undskyldte over for Apples kunder, at der var problemer med Apples nye Kort. En undskyldning Tim Cook så selv skrev under.

Scroll ned for at se kommentarer