De sidste par år har der været rygter om at Apple vil fusionere Mac'en og iPaden, så de afvikler samme styresystem, der altså vil kunne køre på både tablets og computere. Mange brugere efterspørger det, men indtil videre er Apple ikke hoppet med på ideen.

I et nyt interview med Apples topchef, Tim Cook, i Sydney Morning Herald kommer ham ind på netop dette spørgsmål.

Ifølge Cook er Mac'en og iPaden to forskellige enheder der tjener hvert deres formål. Det giver ikke nogen mening at fusionere de to, da det uundgåeligt vil udvande det ene eller det andet.

"Vi tror ikke på at udvandet det ene til fordel for det andet. Begge enheder er fantastiske. En af grundene til at begge er fantastiske er, at vi har målrettet dem til at gøre, hvad de hver især er gode til. Og hvis du begynder at fusionere de to begynder du at foretage kompromiser.", udtaler Cook.

Cook erkender at det ville gøre virksomheden Apple mere effektiv, at kunne nøjes med et produkt, men siger med det samme, at det ikke er pointen med Apple. Cook tror heller ikke på at det er det Apples brugere ønsker.

Cook fortæller også at han selv skifter mellem Mac og iPad. På arbejdet bruger han hovedsageligt Mac'en, mens han derhjemme hovedsageligt bruger iPaden. På rejser bruger han altid iPaden.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.