Apples topchef Tim Cook har deltaget i D11:All Things Digital-konferencen, og her kom snakken blandt andet ind på Apples planer for et fjernsyn.

Cook afviste at kommentere på, om manglende aftaler med indholdsleverandører forsinkede introduktionen af et Apple-fjernsyn. Til gengæld sagde han, at fjernsynsbranchen stadig var et område, som havde Apples interesse. Apple har med Cooks egne ord en storslået vision for TV-brancen.

Cook afslørede af der var solgt 13 millioner Apple TV. "Populariteten har været større end forventet - og vi reklamerer endda ikke for det". Cook sagde også at produktionen af Apple TV og forholdet til Apples partnere, har givet Apple en masse viden om markedet, som de ellers ikke ville have haft.

Det trækker altså op til, at der er et eller andet i gære, når det handler om TV-markedet. Hvorvidt det så er et regulært fjernsyn eller et helt nyt koncept for den eksisterende Apple TV-boks, er dog ikke til at sige. En "storslået vision" må dog, uanset hvordan man vender og drejer det, dække over en del mere, end det Apple tilbyder i øjeblikket.

D11 er en konference om digital teknologi afholdt af Wall Street Journal. Mange af de aller tungeste i branchen holder oplæg, men ulig de fleste andre konferencer, får talerne ikke lov til selv at styre begivenhederne, men bliver interviewet af konferencens værter. Ideen er at få skåret marketingssnak og salgstaler væk.

Du kan se video og læse artikler fra konferencen her: allthingsd.com/category/d11/