Apple har netop afholdt deres årlige aktionærmøde i Cupertino. Her får Apples aktionærer mulighed for at stille Apples folk spørgsmål. En af deltagerne spurgte Tim Cook om rygterne om at Apple arbejder på at udvikle en bil. Det skriver Business Insider.

Først sagde Cook med et glimt i øjet, at "måske skulle jeg have valgt en anden [spørger]". Dernæst kom han med en kraftig hentydning til at projektet rent faktisk eksisterer.

"Kan du huske, da du var barn og det var juleaften? Det var så spændende. Du var ikke klar over, hvad der ville være når du kom ned [for at åbne gaver næste morgen]. Tja, det kommer til at være juleaften i et stykke tid."

Hermed siger Cook jo nærmest direkte, at bil-projektet eksisterer, men at vi må vente, og at det kommer til at vare et stykke tid før spændingen bliver udløst.

Ifølge rygterne har Apples bil-projekt omkring 600 ansatte tilknyttet. Det går under kodenavnet "Project Titan" og går ud på at der skal udvikles en selvkørende elbil. Ifølge rygterne er tidsplanen at den skal være klar i 2020.

Scroll ned for at se kommentarer