Det er meget sjældent, at der er tilbud på Apples produkter, så derfor skal man bide mærke i, når det endelig sker. Ikke bare på grund af udsigten til at spare nogle håndører, men også fordi det ofte er den første indikation på, at Apple er på vej med opdaterede produkter.

Apple holder konsekvent de samme priser på deres produkter uanset, om de er 2 dage eller 9 måneder gamle. Selv dagen før en produktopdatering holdes prisen i ro. Apples produktopdateringer skal jo gerne komme som lyn fra en klar himmel, og det ville de ikke gøre, hvis Apple sænkede priserne 3 uger før. Så ville en hver kunne regne ud, at der var noget i gære.

Af og til undtagelser - efterfulgt at opdateret hardware

Alligevel gør Apple af og til en udtagelse. Typisk et kortvarigt slagtilbud, der kun gælder en enkelt dag. Der sker dog aldrig i deres egne butikker, kun hos eksterne partnere. Ideen er vel, at folk skal tro, at det er partneren selv, der leger med priserne - og ikke Apple. Vi så det så sent som i starten af februar, hvor man hos Fona en enkelt dag kunne købe Apple TV med 300 kroners rabat. En kilde hos Fona bekræftede over for onx.dk at kampagnen kørte i samarbejde med Apple. Der gik herefter en måneds tid, så kom Apple med en opdateret udgave af den Apple TV, der havde været rabat på.

Rabatten skal selvfølgelig bruges til at få ryddet lidt ud i lagrene, hvis Apple kan se, at salget er for lavt til at lagrene når at blive tømt inden opdateringen er på gaden.

Danske butikker har igen haft tilbud på Apple TV

Dette er grunden til at vi spidser ører og pudser brillerne, når både Fona og Elgiganten igen har tilbud på Apple TV - og igen kun en enkelt dag. Det er samme fremgangsmåde som sidste gang, og man kan nemt få den tanke, at det igen er Apple, der står bag. Specielt med tanke på at WWDC-konferencen, hvor Apple plejer at lancere en eller anden form for hardware, starter på mandag.

Vi kan ikke andet end tro, at Apple er på vej med Apple TV 4. generation. Det er godt nok kun nogle få måneder siden 3. generation kom, men fremgangsmåden med slagtilbud virker så tilpas identisk med sidste gang, at vi ikke kan tro andet.

Der har i et stykke tid været spekulationer om, at Apple vil lancere en ny Apple TV eller i hvet fald et styresystem, der gør det muligt at installere apps på Apple TV. I den forbindelse kunne man godt forestille sig, at Apple vil komme med en opdateret udgave af Apple TV med mere lagerplads end de 8GB, der er i den nuværende model. Det kunne eksempelvis være 16 GB.

Scroll ned for at se kommentarer